Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Голова Миколаївської обласної ради Антон Табунщик з візитом в Южноукраїнську
AA

Голова Миколаївської обласної ради Антон Табунщик з візитом в Южноукраїнську

Голова Миколаївської обласної ради Антон Табунщик прибув у вівторок, 18 червня, до Южноукраїнської громади з робочим візитом.

Спершу голова облради Антон Табунщик провів нараду з міським головою Валерієм Онуфрієнком, його заступниками, секретарем ради Денисом Кравченком та начальниками управлінь міської ради. Обговорювалися актуальні проблеми южноукраїнців: ремонт доріг, залучення до розвитку громади інвестицій, модернізація харчоблоків у закладах освіти, будівництво нових укриттів та облаштування тих, що є в наявності у закладах освіти та медицини.

Після наради Антон Табунщик відвідав низку об’єктів соціальної інфраструктури громади: лікарню первинної ланки, харчоблок та укриття ліцею № 2, відремонтоване ТРП-4Б, Костянтинівську гімназію. Голова облради разом із керівниками громади відвідав Меморіальний комплекс та поклав квіти до пам’ятного знаку «Незламні духом».

Завершився робочий візит голови обласної ради нарадою з генеральним директором ВП ПАЕС Ігорем Половичем, міським головою Валерієм Онуфрієнком та секретарем міської ради Денисом Кравченком, під час якої були обговорені питання взаємодії керівництва області, громади та АЕС в умовах війни.

 

Читайте також