Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги власників житлових приміщень, які безоплатно розмістили внутрішньо переміщених осіб!
AA

До уваги власників житлових приміщень, які безоплатно розмістили внутрішньо переміщених осіб!

За грудень 2022 року управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради отримало від власників житлових приміщень 47 повідомлень про безоплатне розміщення внутрішньо переміщених осіб розміщених у житлових приміщеннях, які прихистили в себе 115 внутрішньо переміщених осіб.

Повідомлення про безоплатне розміщення внутрішньо переміщених осіб або зміну переліку осіб, розміщених у житловому приміщенні, з пакетом необхідних документів надається до управління житло-комунального господарства Южноукраїнської міської ради один раз для фіксації дати розміщення ВПО.

За грудень 2022 року з 1 по 5 січня 2023 року до управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради надано 449 заяв від власників, які прихистили в себе 1072 внутрішньо переміщених осіб про отримання компенсаційних витрат.

Нагадуємо, що для отримання компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістились в період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг, необхідно щомісячно з 1 по 5 число подавати заяву до управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради, за адресою: м. Южноукраїнськ, вул. Дружби Народів, 23, каб. 93АБ.

Читайте також

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЮ...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

З біллю та сумом повідомляємо про загибель  старшого лейтенанта, командира взводу реагування 2...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 49 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 49 сес...

Відбувся семінар

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

25.07.2024 відбувся онлайн вебінар на тему: «Ментальне здоров’я. Час турбуватися про себ...

Зустріч міського голови з представницею Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

24.07.2024 відбулась зустріч міського голови Валерія Онуфрієнка з представницею Міжнародної неу...

Харчовим отруєнням - НІ!

ДУ "Миколаївський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України"

З початком літа почастішали випадки виникнення гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь, зумовл...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 25.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 25 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської терит...