Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги суб’єктів господарювання!
AA

До уваги суб’єктів господарювання!

Державна установа «Офіс з просування експорту» за підтримки Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України організовує освітні програми у сфері сприяння експорту:

  • EXPORT  EVOLUTION UKRAINE  (рівні «Start» та «Pro») – це комплексна освітня програма для підприємців, які бажають почати експортувати, та для фахівців в експорті, які бажають систематизувати і поглибити свої знання та професійні навички);
  • CREATIVE EXPORT UKRAINE (рівні «Start» та «Pro») – освітня програма для підприємців та експортерів – представників креативних індустрій);
  • TRAIN THE TRAINERS – навчальний курс, що має на меті покращення якості та доступності консультативних послуг з експорту та створення (або мобілізації) існуючої мережі національних консультантів.

Докладну інформацію про кожен з видів освітніх програм, а також вимоги до учасників можна знайти на офіційному веб-сайті Офісу за посиланням – https://epo.org.ua/education/. Навчання триватиме з жовтня 2019 року до травня 2020 року.

Участь у програмах є безкоштовною. Відбір учасників категорії «Pro» відбуватиметься на конкурсній основі. Буде перевагою при відборі, якщо від одного підприємства братиме участь декілька співробітників (до трьох). Реєстрація відкрита до 11 жовтня 2019 року включно за посиланням https://epo.org.ua/education/

По закінченню програми учасники програми CREATIVE EXPORT UKRAINE PRO, які продемонструють найкращі результати, матимуть можливість у вересні 2020 року безкоштовно взяти участь у бізнес-місії до м. Талінн (Естонія), у тому числі Talinn Design Festival.

Інформаційну підтримку проекту протягом строку його реалізації здійснюватимуть департамент економічного розвитку та регіональної політики Миколаївської облдержадміністрації і Регіональна торгово-промислова палата області.

Суб’єктам господарювання, які зареєструвалися у вищевказаних програмах, необхідно проінформувати відділ сприяння підприємництву управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради за тел. 5-62-00.

Читайте також

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...

Міським головою затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міським головою 22.04.2024 затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів...

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...

Відбулись засідання комісії з розгляду проектів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

05 березня 2024 року та 06 березня 2024 року відбулись засідання комісії з розгляду проект...