Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги суб’єктів господарювання!

07.10.2019
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Державна установа «Офіс з просування експорту» за підтримки Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України організовує освітні програми у сфері сприяння експорту:

  • EXPORT  EVOLUTION UKRAINE  (рівні «Start» та «Pro») – це комплексна освітня програма для підприємців, які бажають почати експортувати, та для фахівців в експорті, які бажають систематизувати і поглибити свої знання та професійні навички);
  • CREATIVE EXPORT UKRAINE (рівні «Start» та «Pro») – освітня програма для підприємців та експортерів – представників креативних індустрій);
  • TRAIN THE TRAINERS – навчальний курс, що має на меті покращення якості та доступності консультативних послуг з експорту та створення (або мобілізації) існуючої мережі національних консультантів.

Докладну інформацію про кожен з видів освітніх програм, а також вимоги до учасників можна знайти на офіційному веб-сайті Офісу за посиланням – https://epo.org.ua/education/. Навчання триватиме з жовтня 2019 року до травня 2020 року.

Участь у програмах є безкоштовною. Відбір учасників категорії «Pro» відбуватиметься на конкурсній основі. Буде перевагою при відборі, якщо від одного підприємства братиме участь декілька співробітників (до трьох). Реєстрація відкрита до 11 жовтня 2019 року включно за посиланням https://epo.org.ua/education/

По закінченню програми учасники програми CREATIVE EXPORT UKRAINE PRO, які продемонструють найкращі результати, матимуть можливість у вересні 2020 року безкоштовно взяти участь у бізнес-місії до м. Талінн (Естонія), у тому числі Talinn Design Festival.

Інформаційну підтримку проекту протягом строку його реалізації здійснюватимуть департамент економічного розвитку та регіональної політики Миколаївської облдержадміністрації і Регіональна торгово-промислова палата області.

Суб’єктам господарювання, які зареєструвалися у вищевказаних програмах, необхідно проінформувати відділ сприяння підприємництву управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради за тел. 5-62-00.