Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги суб’єктів господарювання!
AA

До уваги суб’єктів господарювання!

З метою надання державної підтримки малому та середньому підприємництву в Україні, 03 лютого 2020 року Прем’єр - міністр України Олексій Гончарук разом з Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства і Міністерством фінансів дали старт та презентували державну програму «Доступні кредити 5-7-9%».

Для отримання більш детальної інформації, запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності прийняти участь у презентації Державної програми «Доступні кредити 5-7-9%», за участю начальника відділу кредитування юридичних осіб Миколаївського РУ АТ «Ощадбанк» Мирошниченка Ярослава Володимировича.

Захід відбудеться: 28 лютого 2020 року з 10.00 до 12.00 у Регіональній торгово-промисловій палаті Миколаївської області за адресою: вул. Потьомкінська, 41, 3 поверх, конференц-зала.

Для участі у презентації, необхідно зареєструватися за електронною адресою:gor@rtpp.com.ua  або за телефоном (0512) 500117 (контактна особа Скорбіліна Ірина).

 

 

Читайте також

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...

Міським головою затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міським головою 22.04.2024 затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів...

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...