Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В місті Южноукраїнську проходять заходи вшанування пам’яті жертв голодоморів
AA

В місті Южноукраїнську проходять заходи вшанування пам’яті жертв голодоморів

В місті Южноукраїнську проходять заходи вшанування пам’яті жертв голодоморів, що відзначається щороку у четверту суботу листопада.

Так, 26 листопада 2015 року в Южноукраїнському міському історичному музеї відкрито тематичну експозицію «Допоки пам’ять в серці не згасає…», присвячену Дню пам’яті жертв голодоморів. До уваги відвідувачів музею експоновано пересувну виставку плакатів, розроблених Українським інститутом національної пам’яті. В експозиції представлено ряд документальних матеріалів, свідчення очевидців та світлини, що відображають перебіг трагічних подій на теренах України в 20-30 – ті роки ХХ століття. Виставка триватиме до 3 грудня 2015 року, тож запрошуємо усіх охочих вшанувати пам'ять загиблих в роки голодоморів та познайомитись з історичними фактами Геноциду українського народу.

Чекаємо на Вас за адресою:
м. Южноукраїнськ
вул. Набережна Енергетиків, 12-а

В комунальному закладі «Міська бібліотека для дорослих» (вул .Дружби народів,54) оформлено тематичну поличку «Важке зерно з п’яти колосків».

В комунальному закладі «Міська бібліотка для дорослих» (п-т Леніна,5) оформлено книжкову виставку „Голодомор: скорботний біль і пам’ятка живим”, та проведено бесіду з користувачами бібліотеки про геноцид українського народу.

28 листопада 2015 року о 16.00

біля пам’ятного знаку «Янгол Скорботний»

управлінням молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради буде проведено траурний мітинг, присвячений Дню пам’яті жертв голодоморів.

Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь.   

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...