Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

В місті Южноукраїнську проходять заходи вшанування пам’яті жертв голодоморів

27.11.2015
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В місті Южноукраїнську проходять заходи вшанування пам’яті жертв голодоморів, що відзначається щороку у четверту суботу листопада.

Так, 26 листопада 2015 року в Южноукраїнському міському історичному музеї відкрито тематичну експозицію «Допоки пам’ять в серці не згасає…», присвячену Дню пам’яті жертв голодоморів. До уваги відвідувачів музею експоновано пересувну виставку плакатів, розроблених Українським інститутом національної пам’яті. В експозиції представлено ряд документальних матеріалів, свідчення очевидців та світлини, що відображають перебіг трагічних подій на теренах України в 20-30 – ті роки ХХ століття. Виставка триватиме до 3 грудня 2015 року, тож запрошуємо усіх охочих вшанувати пам'ять загиблих в роки голодоморів та познайомитись з історичними фактами Геноциду українського народу.

Чекаємо на Вас за адресою:
м. Южноукраїнськ
вул. Набережна Енергетиків, 12-а

В комунальному закладі «Міська бібліотека для дорослих» (вул .Дружби народів,54) оформлено тематичну поличку «Важке зерно з п’яти колосків».

В комунальному закладі «Міська бібліотка для дорослих» (п-т Леніна,5) оформлено книжкову виставку „Голодомор: скорботний біль і пам’ятка живим”, та проведено бесіду з користувачами бібліотеки про геноцид українського народу.

28 листопада 2015 року о 16.00

біля пам’ятного знаку «Янгол Скорботний»

управлінням молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради буде проведено траурний мітинг, присвячений Дню пам’яті жертв голодоморів.

Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь.