Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В підготовці міста до святкування 24-ї річниці Незалежності України прийняли участь особи, які відбувають кримінальне покарання/адміністративне стягнення у виді громадських робіт
AA

В підготовці міста до святкування 24-ї річниці Незалежності України прийняли участь особи, які відбувають кримінальне покарання/адміністративне стягнення у виді громадських робіт

 

Минулого тижня наше місто активно готувалося до відзначення 24-ї річниці Незалежності України – упорядковувалися об’єкти культурної спадщини, пам’ятники, пам’ятні знаки, території загального користування.

Прийняли участь в упорядженні міста і засуджені до кримінального покарання у виді громадських робіт та особи, притягнуті до адміністративної відповідальності у виді громадських робіт, які перебувають на обліку кримінально-виконавчої інспекції м. Южноукраїнська.

Зокрема, особи, які відбувають громадські роботи у комунальному підприємстві «Служба комунального господарства», приймали активну участь у прибиранні території Меморіального комплексу.

 

Нагадуємо, що громадські роботи є безоплатними і виконуються на користь громади Южноукраїнська. Основний вид робіт – прибирання прибудинкових територій та територій загального користування.

Загалом протягом поточного року особами, які відбувають громадські роботи, відпрацьовано на користь громади міста близько 1-ї тисячі годин громадських робіт.

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...