Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

В підготовці міста до святкування 24-ї річниці Незалежності України прийняли участь особи, які відбувають кримінальне покарання/адміністративне стягнення у виді громадських робіт

26.08.2015
ЮМП Кривоозерського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції УДПтС України в Миколаївсь

 

Минулого тижня наше місто активно готувалося до відзначення 24-ї річниці Незалежності України – упорядковувалися об’єкти культурної спадщини, пам’ятники, пам’ятні знаки, території загального користування.

Прийняли участь в упорядженні міста і засуджені до кримінального покарання у виді громадських робіт та особи, притягнуті до адміністративної відповідальності у виді громадських робіт, які перебувають на обліку кримінально-виконавчої інспекції м. Южноукраїнська.

Зокрема, особи, які відбувають громадські роботи у комунальному підприємстві «Служба комунального господарства», приймали активну участь у прибиранні території Меморіального комплексу.

 

Нагадуємо, що громадські роботи є безоплатними і виконуються на користь громади Южноукраїнська. Основний вид робіт – прибирання прибудинкових територій та територій загального користування.

Загалом протягом поточного року особами, які відбувають громадські роботи, відпрацьовано на користь громади міста близько 1-ї тисячі годин громадських робіт.