Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся 1-й Всеукраїнський велокрос - кантрі «Бузькі скелі»
AA

Відбувся 1-й Всеукраїнський велокрос - кантрі «Бузькі скелі»

27 червня на прилеглій території міського пляжу міським клубом любителів бігу «Олімп» (голова – Бурцайло О.І.) та за підтримки управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради був проведений 1-й Всеукраїнський велокрос - кантрі «Бузькі скелі», присвячений Дню Конституції України та Дню молоді.

У змаганнях взяли участь 32 гонщика, з міст Миколаєва, Первомайська, Вознесенська, Кривого Рогу та Южноукраїнська у віці від 12 до 50 років.

Траса довжиною в 5,7 км, представляла собою замкнуте коло по пересіченій місцевості зі стартом і фінішем біля воріт міського пляжу.

За попередніми заявками очікувалось до участі близько 50-60 гонщиків, але у зв'язку з погодними умовами їх кількість зменшилася вдвічі.

Чотири запланованих кола (22,8 км) подолали тільки чоловіки «спортсмени» та «ветерани». Абсолютним переможцем гонки став Дмитро Мартинюк з результатом: 1 година 10 хв. 56 сек. (м. Кривий Ріг). У категорії « ветерани» кращим став Олександр Бурцайло (м. Южноукраїнськ).
Чоловіки та жінки «аматори» подолали дистанції на одне коло менше запланованих, щоб уникнути травм і поломок велосипедів.

Серед «аматорів» переміг Віктор Шульга, а серед жінок - Ірина Холкіна (обидва учасника з м. Миколаєва).

Організатори турніру висловлюють подяку спонсорам: веломагазину «Спринт» (Піньога О.В.), страховій групі «ТАС» (директор РЦ Южноукраїнська Шмідько Т.Д.), ПП «Укрсат» (директор Стулін А.Н.). 

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...