Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Бібліотекарі міської бібліотеки для дітей підготували низку заходів до Дня Конституції України
AA

Бібліотекарі міської бібліотеки для дітей підготували низку заходів до Дня Конституції України

Ми – Українці, єдиний народ, який поважає Закон і любить свою Батьківщину. Бібліотекарі  міської  бібліотеки для дітей підготували низку заходів до Дня Конституції України, що наша громадськість святкуватиме 28 червня.

В бібліотеці для дітей вже розпочалась популяризація Конституції України серед її маленьких читачів. Своїм читачам  бібліотекарі запропонували тематичну виставку  «До Конституції з повагою, до влади - з надією», в якій презентовано літературу про історію Конституції України, добірку матеріалів про гетьмана України Пилипа Орлика та його першу Конституцію.

Також, 23 червня було проведено правову інформхвилинку «Жити за Основним Законом»

Дійсно, у віці дітей неможливо знати детально всі закони. Але основне, що їх стосується, вони повинні  знати. Урок громадянства «Маленьким громадянам – великі права» провели працівники бібліотеки. Діти взяли участь в обговоренні правових ситуацій.

Бібліотекарі розповіли дітям про те, як «народжуються» закони; пояснили, що Конституція надає дітям рівні права та не допускає жодного насилля над дитиною.

Мета всіх заходів: дати  можливість  дітям зрозуміти, яким важливим і важким був процес створення власної Конституції та відобразити  найважливіші шляхи становлення українського конституціоналізму.

 

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...