Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Пройшли курси тематичного удосконалення за спеціальністю «Амбулаторно-поліклінічна справа» для молодших спеціалістів
AA

Пройшли курси тематичного удосконалення за спеціальністю «Амбулаторно-поліклінічна справа» для молодших спеціалістів

На базі ДЗ «СМСЧ № 2 МОЗ України» з 12.05.2015 р. по 12.06.2015 р. пройшли курси тематичного удосконалення за спеціальністю «Амбулаторно-поліклінічна справа» для молодших спеціалістів з медичною освітою.

Медичні сестри поліклініки для дорослих, терапевтичного відділення, здоровпункту АЕС, хірургічного відділення, ендоскопічного відділення, прийомного відділення та відділення ЦСВ пройшли підвищення кваліфікації та перепідготовку на курсах ТУ.

Екзаменаційна комісія у складі начальника СМСЧ № 2 Стахорської О.В, заст. начальника з медчастини Шикерської В.Л, завідувача поліклініки для дорослих Ільїнського О.Ю. та секретаря комісії, головної медичної сестри Сираєвої Т.М. успішно прийняла екзамени у шістнадцятьох медичних сестер.

При підведенні підсумків медичні сестри ділились своїми враженнями, набутим досвідом, вони були вражені об`ємами презентацій, якістю роботи виступаючих викладачів. Особливу увагу слухачі звернули на презентації: заступника начальника з ОМР Мазнікової І.Г. та лікаря-гастроентеролога Стахорської М.О.

 

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...