Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Пройшли курси тематичного удосконалення за спеціальністю «Амбулаторно-поліклінічна справа» для молодших спеціалістів

19.06.2015
ДЗ СМСЧ №2

На базі ДЗ «СМСЧ № 2 МОЗ України» з 12.05.2015 р. по 12.06.2015 р. пройшли курси тематичного удосконалення за спеціальністю «Амбулаторно-поліклінічна справа» для молодших спеціалістів з медичною освітою.

Медичні сестри поліклініки для дорослих, терапевтичного відділення, здоровпункту АЕС, хірургічного відділення, ендоскопічного відділення, прийомного відділення та відділення ЦСВ пройшли підвищення кваліфікації та перепідготовку на курсах ТУ.

Екзаменаційна комісія у складі начальника СМСЧ № 2 Стахорської О.В, заст. начальника з медчастини Шикерської В.Л, завідувача поліклініки для дорослих Ільїнського О.Ю. та секретаря комісії, головної медичної сестри Сираєвої Т.М. успішно прийняла екзамени у шістнадцятьох медичних сестер.

При підведенні підсумків медичні сестри ділились своїми враженнями, набутим досвідом, вони були вражені об`ємами презентацій, якістю роботи виступаючих викладачів. Особливу увагу слухачі звернули на презентації: заступника начальника з ОМР Мазнікової І.Г. та лікаря-гастроентеролога Стахорської М.О.