Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Дотик до дитинства
AA

Дотик до дитинства

4 червня 2015 року в м.Южноукраїнську відбулася чергова сесія міської ради.

Перед центральним входом до сесійної зали два позашкільних навчальних заклади управління освіти -  Станція юних техніків та Центр дитячої та юнацької творчості - представили виставку дитячих робіт з найрізноманітніших матеріалів.  Роботи вражали своєю технікою виконання, естетичним виглядом,  складністю…  А це, безперечно,  є підтвердженням того, що з вихованцями гуртків працюють люди   високого  професіоналізму, майстри своєї справи, які передають власний талант і вміння нашим маленьким  южноукраїнцям.

На  сесії начальник   управління освіти  Юрій  Сінчук  стисло презентував роботу  позашкільних закладів освіти, висловив подяку керівництву міста, депутатам міської ради, управлінням, відділам та службам, які співпрацюють з управлінням освіти,   за  небайдужість до позашкілля та утримання закладів даного напрямку за рахунок коштів виключно міського бюджету.

Говорячи про перспективу діяльності цих закладів, освітяни  сподіваються й надалі  на  їх фінансову підтримку. Адже без придбання  необхідних матеріалів для виготовлення виробів, функціонування гуртків буде не таким ефективним і цікавим. Також було акцентовано увагу  на можливість відкриття нових гуртків, які вимагає сьогодення.

Отже, позашкільні заклади є складовою системи освіти,   яка надає дітям відповідно до бажань та інтересів можливість змістовно провести свій вільний час, займатися улюбленою справою.

 

 

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...