Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Дотик до дитинства

05.06.2015
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

4 червня 2015 року в м.Южноукраїнську відбулася чергова сесія міської ради.

Перед центральним входом до сесійної зали два позашкільних навчальних заклади управління освіти -  Станція юних техніків та Центр дитячої та юнацької творчості - представили виставку дитячих робіт з найрізноманітніших матеріалів.  Роботи вражали своєю технікою виконання, естетичним виглядом,  складністю…  А це, безперечно,  є підтвердженням того, що з вихованцями гуртків працюють люди   високого  професіоналізму, майстри своєї справи, які передають власний талант і вміння нашим маленьким  южноукраїнцям.

На  сесії начальник   управління освіти  Юрій  Сінчук  стисло презентував роботу  позашкільних закладів освіти, висловив подяку керівництву міста, депутатам міської ради, управлінням, відділам та службам, які співпрацюють з управлінням освіти,   за  небайдужість до позашкілля та утримання закладів даного напрямку за рахунок коштів виключно міського бюджету.

Говорячи про перспективу діяльності цих закладів, освітяни  сподіваються й надалі  на  їх фінансову підтримку. Адже без придбання  необхідних матеріалів для виготовлення виробів, функціонування гуртків буде не таким ефективним і цікавим. Також було акцентовано увагу  на можливість відкриття нових гуртків, які вимагає сьогодення.

Отже, позашкільні заклади є складовою системи освіти,   яка надає дітям відповідно до бажань та інтересів можливість змістовно провести свій вільний час, займатися улюбленою справою.