Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Різнобарвне літо – на добро, на втіху
AA

Різнобарвне літо – на добро, на втіху

29 травня о 9.00 год. у відділенні соціальної реабілітації дітей-інвалідів комунального закладу „Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська” з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей відбулася святкова розвага „Різнобарвне літо – на добро, на втіху”. Проведено виставку дитячих робіт „Країна дитинства – країна добра”.

1 та 2 червня діти-інваліди, які проходять реабілітацію у відділенні соціальної реабілітації дітей-інвалідів комунального закладу „Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська”, взяли участь у театралізовано - розважальній програмі до Міжнародного дня захисту дітей в Палаці культури „Енергетик” та концертно-розважальній програмі в Центрі дитячої та юнацької творчості.

            Дітям з особливими потребами необхідно спілкуватися зі здоровими дітьми. Під час проведення свят діти-інваліди в піднесеному настрої, вони почувають себе частиною суспільства, можливо, навіть забувають про свій стан. Це дає змогу бути серед інших дітей на рівні з ними. Для здорових дітей це спілкування має навіть більше значення, як для дітей з обмеженими фізичними можливостями. Бо саме під час такого спілкування здорові діти вчаться співчувати, толерантно ставитися до інших членів суспільства, вчаться не бути черствими і байдужими. І в цьому саме ми, дорослі, маємо їм допомогти. Діти з особливими потребами не повинні почувати себе тягарем для сім’ї та суспільства, вони мають відчути себе повноправними членами громади і за допомогою суспільства реалізувати свої можливості, хоч вони і є обмеженими.

 

 

Читайте також

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...