Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Зустріч напередодні свята
AA

Зустріч напередодні свята

Напередодні ювілейної дати – 40-річчя нашого міста, 21 травня, відбулася зустріч секретаря Южноукраїнської міської ради Дмитра Мірошника з почесними громадянами міста.

На зустрічі були присутні: БУШУЄВА Любов Вікторівна, ФУКС  Володимир Павлович, КОРЧАГІН Леонід Миколайович, БУНОВ Альберт Семенович, ПТАШНИК Роман Йосипович, СТУЛІН Микола Костянтинович, ФІЛОНОК Петро Олексіович, МАЄВСЬКИЙ Володимир Станіславович, ПИНТІЙ Іван Маркович.

В неофіційній зустрічі почесні громадяни – ті, хто починав і будував місто та головне підприємство міста Южно-Українську АЕС, згадували, як вони прибули до міста, як і з чого розпочиналося будівництво міста та станції. На зустріч Роман Йосипович Пташник приніс фотографії тих часів. Петро Олексійович Філонок заспівав пісню про місто, яку присутні підтримали оплесками.

Але в наш непростий час не обійшлося без проблемних питань. Гості піднімали таке важливе для всіх мешканців питання підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. Було запропоновано створити комісію для перевірки обґрунтованості тарифів. Також було запропоновано: на базі четвертого блоку Южно-Української АЕС створити учбовий центр для студентів для проходження навчальної практики; приділяти більше уваги розвитку малого бізнесу. Піднімалося питання і перейменування вулиць міста, але думки присутніх з цього питання були різними.

 

 

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...