Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Зустріч напередодні свята

22.05.2015
Відділ звернень громадян, зв′язків з громадськістю та ЗМІ

Напередодні ювілейної дати – 40-річчя нашого міста, 21 травня, відбулася зустріч секретаря Южноукраїнської міської ради Дмитра Мірошника з почесними громадянами міста.

На зустрічі були присутні: БУШУЄВА Любов Вікторівна, ФУКС  Володимир Павлович, КОРЧАГІН Леонід Миколайович, БУНОВ Альберт Семенович, ПТАШНИК Роман Йосипович, СТУЛІН Микола Костянтинович, ФІЛОНОК Петро Олексіович, МАЄВСЬКИЙ Володимир Станіславович, ПИНТІЙ Іван Маркович.

В неофіційній зустрічі почесні громадяни – ті, хто починав і будував місто та головне підприємство міста Южно-Українську АЕС, згадували, як вони прибули до міста, як і з чого розпочиналося будівництво міста та станції. На зустріч Роман Йосипович Пташник приніс фотографії тих часів. Петро Олексійович Філонок заспівав пісню про місто, яку присутні підтримали оплесками.

Але в наш непростий час не обійшлося без проблемних питань. Гості піднімали таке важливе для всіх мешканців питання підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. Було запропоновано створити комісію для перевірки обґрунтованості тарифів. Також було запропоновано: на базі четвертого блоку Южно-Української АЕС створити учбовий центр для студентів для проходження навчальної практики; приділяти більше уваги розвитку малого бізнесу. Піднімалося питання і перейменування вулиць міста, але думки присутніх з цього питання були різними.