Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Южно-Українську АЕС нагороджено дипломом Міжнародного екологічного форуму «Довкілля для України»
AA

Южно-Українську АЕС нагороджено дипломом Міжнародного екологічного форуму «Довкілля для України»

ВП «Южно-Українська АЕС» за досягнення в царині зменшення техногенного впливу на навколишнє середовище нагороджено дипломом Міжнародного екологічного форуму «Довкілля для України». Черговий екологічний форум проходив 22-24 квітня в Києві. Цей традиційний захід організовується за підтримки Кабінету Міністрів і Міністерства екології та природних ресурсів України.

У рамках форуму було розгорнуто VІІІ Міжнародну виставку «Довкілля 2015». Її розділи знайомили з новітніми технологіями, що застосовуються в сфері охорони природи, проектами збереження навколишнього середовища, представленими великими промисловими підприємствами України.

У VІІІ Міжнародній виставці «Довкілля 2015» взяли участь провідні промислові підприємства, екологічні компанії, навчальні заклади, громадські екологічні організації. Серед них Южно-Український енергокомплекс (ВП ЮУАЕС), який було представлено в експозиції ДП НАЕК «Енергоатом».

До складу ВП ЮУАЕС входять Южно-Українська атомна електростанція, Олександрівська гідроелектростанція і Ташлицька гідроакумулююча електростанція. Виробляючи кожен 10-й кіловат у державі, цей унікальний енергокомплекс є головним енергогенеруючим підприємством півдня України. Виробленої його енергоблоками та гідроагрегатами електроенергії достатньо для забезпечення нормальних умов життєдіяльності Миколаївської, Одеської, Херсонської та частково Кіровоградської областей.

З роботою Южно-Українського енергокомплексу учасники та гості виставки «Довкілля 2015» могли ознайомитися за допомогою діючого об'ємного макету, який демонструє роботу трьох його складових, - АЕС, ГЕС і ГАЕС, а також перспективи розвитку підприємства, зокрема, реконструкції системи технічного водопостачання атомної станції та будівництва 4-го енергоблоку АЕС.

Мета проведення Міжнародного екологічного форуму «Довкілля для України» - сприяння подальшому розвитку в країні екологічно орієнтованого суспільства, стабілізації та поліпшенню стану природного середовища, а також відкриття нових можливостей для здійснення інвестиційних проектів. 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...