Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | ВИХОВУЄМО ПАТРІОТІВ ВІТЧИЗНИ
AA

ВИХОВУЄМО ПАТРІОТІВ ВІТЧИЗНИ

Вихованці комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» активно займаються спортом – тренування, змагання, ігри спортивного характеру.

Нещодавно юні спортсмени комунального закладу, взяли участь у Чемпіонаті України з греко-римської боротьби  в місті Кременчуг та зайняли призові місця.

А цими днями Громадська організація «Бугогардова Січ» Українського козацтва міста Южноукраїнськ запросила дітей на змагання з кульової стрільби.  Активісти організації  ознайомили юних спортсменів з умовами змагання, показали практичні прийоми стрільби з пневматичної гвинтівки та пневматичного пістолета.

В результаті змагань I місце з кульової стрільби зайняв вихованець Центру Денис Кириченко, II місце – Станіслав Мальцев, III місце – Микита Політаєв. Діти були дуже задоволені і зацікавлені змаганнями з кульової стрільби.

Ми вдячні керівництву  Громадської організації «Бугогардова Січ» (отаман генерал-хорунжий Українського козацтва О.В.Недяк) за увагу і турботу до дітей, які опинилися  в складних життєвих обставинах і виховуються у соціальному закладі. Вони бувають частими гостями в КЗ ЦСПРД, допомагають вихованню патріотів України, підтримують заклад. Вихованці Центру отримують від козаків подарунки на свята.

 

Дружба, взаєморозуміння і допомога обєднують людей старшого покоління з підлітками, які будуть забезпечувати міць нашої держави.

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...