Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

ВИХОВУЄМО ПАТРІОТІВ ВІТЧИЗНИ

03.04.2015
Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

Вихованці комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» активно займаються спортом – тренування, змагання, ігри спортивного характеру.

Нещодавно юні спортсмени комунального закладу, взяли участь у Чемпіонаті України з греко-римської боротьби  в місті Кременчуг та зайняли призові місця.

А цими днями Громадська організація «Бугогардова Січ» Українського козацтва міста Южноукраїнськ запросила дітей на змагання з кульової стрільби.  Активісти організації  ознайомили юних спортсменів з умовами змагання, показали практичні прийоми стрільби з пневматичної гвинтівки та пневматичного пістолета.

В результаті змагань I місце з кульової стрільби зайняв вихованець Центру Денис Кириченко, II місце – Станіслав Мальцев, III місце – Микита Політаєв. Діти були дуже задоволені і зацікавлені змаганнями з кульової стрільби.

Ми вдячні керівництву  Громадської організації «Бугогардова Січ» (отаман генерал-хорунжий Українського козацтва О.В.Недяк) за увагу і турботу до дітей, які опинилися  в складних життєвих обставинах і виховуються у соціальному закладі. Вони бувають частими гостями в КЗ ЦСПРД, допомагають вихованню патріотів України, підтримують заклад. Вихованці Центру отримують від козаків подарунки на свята.

 

Дружба, взаєморозуміння і допомога обєднують людей старшого покоління з підлітками, які будуть забезпечувати міць нашої держави.