Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Наша підтримка -крок до спільної перемоги!
AA

Наша підтримка -крок до спільної перемоги!

19  березня учні, батьки та педагоги гімназії долучилися до загальноміської благодійної акції «Україна – це  я». Зібрані продукти,  медикаменти та кошти у  сумі 1004  грн будуть спрямовані на допомогу бійцям АТО.

У закладі також  відбулася незабутня зустріч з нашими земляками, героями антитерористичної операції Максимовим Дмитром    та  Левком  Романом.

Бійці поділилися з учнями спогадами і своїм прикладом показали, що не тільки на словах можна любити свою Батьківщину, але й доводити це мужніми вчинками.

Затамувавши подих,  учні слухали невигадані історії про події на лінії зіткнення.

На знак подяки гімназисти    підготували  концертну  програму, вручили добровольцям подарунки-обереги та   побажали їм здоров’я, успіхів, щастя і мирного неба над головою.
         Сучасна молодь не лише знає свою історію, а й творить її. Максимов Д.  та  Левко  Р.  майже ровесники  учнів, а вже встигли побувати на війні та побачити смерть. Це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі, справжні  патріоти України. Таким хочеться бачити підростаюче покоління і саме про  сильну і незалежну Україну мріє кожен із нас. 

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...