Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Наша підтримка -крок до спільної перемоги!

31.03.2015
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

19  березня учні, батьки та педагоги гімназії долучилися до загальноміської благодійної акції «Україна – це  я». Зібрані продукти,  медикаменти та кошти у  сумі 1004  грн будуть спрямовані на допомогу бійцям АТО.

У закладі також  відбулася незабутня зустріч з нашими земляками, героями антитерористичної операції Максимовим Дмитром    та  Левком  Романом.

Бійці поділилися з учнями спогадами і своїм прикладом показали, що не тільки на словах можна любити свою Батьківщину, але й доводити це мужніми вчинками.

Затамувавши подих,  учні слухали невигадані історії про події на лінії зіткнення.

На знак подяки гімназисти    підготували  концертну  програму, вручили добровольцям подарунки-обереги та   побажали їм здоров’я, успіхів, щастя і мирного неба над головою.
         Сучасна молодь не лише знає свою історію, а й творить її. Максимов Д.  та  Левко  Р.  майже ровесники  учнів, а вже встигли побувати на війні та побачити смерть. Це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі, справжні  патріоти України. Таким хочеться бачити підростаюче покоління і саме про  сильну і незалежну Україну мріє кожен із нас.