Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся обласний семінар вчителів фізичної культури
AA

Відбувся обласний семінар вчителів фізичної культури

Згідно річного плану роботи  управління  освіти  19 березня 2015 року на базі ЮЗШ№3 пройшов семінар-практикум вчителів фізичної культури на тему: «Інновації як умови ефективної організації навчально-виховного та навчально-тренувального процесу з фізичного виховання і спорту в навчальному закладі», на якому були присутні вчителі фізичної культури всіх навчальних закладів міста та вчителі початкової школи.

Перед початком семінару педагоги мали можливість ознайомитися з фотогалереєю із життя школи «Наші спортивні досягнення», переглянули відеофільм «Хто з фізкультурою на «ти», в житті досягне він мети», який  представляє  роботу з даного питання на рівні міста.

З привітаннями до учасників заходу звернулася завідувач методичного кабінету управління освіти Южноукраїнської міської ради Л.М. Маленька. Директор загальноосвітньої школи №3 О.М. Кокол розповіла про роботу своїх вчителів,  спортивні досягнення учнів, презентувала роботу гуртків та секцій спортивного напрямку.

Учасники семінару переглянули фрагменти уроків з використанням елементів інноваційних технологій та інтерактивних методик, проведених вчителями, які  працюють  у початковій школі. Із великим  захопленням присутні спостерігали за заняттям з хореографії в класі “Панянок” (керівник гуртка Сидорченко Н.М.), уроком фізичної культури , де був застосований метод колового тренування в гімнастиці та акробатиці (учитель фізичної культури  ЮЗШ №1 імені Захисників Вітчизни  Шавлуташвілі А.В.), заняттям в басейні  при навчанні стартовому стрибку (учитель ЮЗШ №2 Нестеренко С.М.) та отримали  відпочинок під спокійну музику на занятті  для дітей з ослабленим здоров’ям при виконанні статистичних вправ (вчитель ЮЗШ №3 Драчьова Н.І.).

На наступному етапі семінару гостям було представлено спортивне свято «Ми -діти твої, Україно!». Учасники семінару мали змогу вболівати   за учнів 3-в та 3-г класів та отримати насолоду, подивившись народні і бальні танці, виступи гімнастів, інсценізацію української пісні, показові виступи представників семей-до-карате тощо.

Педагоги продемонстрували високий рівень професіоналізму та методичної підготовки, а діти відповіли їм міцними знаннями та вміннями  з такого на перший погляд легкого, але дуже важливого для розвитку і збереження  здоров'я  предмету – фізична культура.

Кожен з учасників семінару виніс для себе багато цікавого та корисного для подальшого впровадження елементів  роботи колег  у  свій власний досвід.

 

  

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...