Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Вибір професії – вибір життя
AA

Вибір професії – вибір життя

В рамках партнерства та на підставі Угоди про співпрацю між Южноукраїнським міським центром зайнятості та Управлінням освіти Южноукраїнської міської ради в загальноосвітній школі №4 було проведено профорієнтаційний захід «Я та світ професій». Цей захід проходив у розважально - змагальницькій формі   і до участі в ньому було запрошено чотири класи, а саме: 9-А, 9-Б, 10-А та 10-Б.  В семи конкурсах («Розминка», «Казкові герої», «Асоціації», «Що за професія», «Бліц – опитування», «Професія на букву» та «Імпровізація») діти показали гарну підготовку та  високу обізнаність у світі професій,  намагались якнайкраще представити себе, прорекламувати професію та гарно заспівати. Учні розказали і показали, який  різноманітний світ професій, найбільш актуальних на ринку праці, а глядачі-вболівальники мали нагоду досхочу посміятись та оригінально підтримати команди.

Вибір професії — це важливий крок у доросле життя. В першу чергу – це відповідальність перед батьками, перед суспільством, а найголовніше - перед собою! Ця відповідальність полягає в тому, щоб обрати саме свій шлях і ним йти. Робота і все, що з нею пов'язане, займає більшу половину життя людини. Знайти себе в світі професії – означає дістати можливість гідно заробляти, відчувати себе потрібним людям, максимально повно розкрити свої здібності. Саме тому на  допомогу молоді у виборі професії приходить  служба зайнятості.

Спеціалісти Южноукраїнського  міського центру зайнятості мають за мету, щоб на таких заходах було якнайбільше яскравих моментів , а зустріч з фахівцями державної служби зайнятості дітям запам’яталася надовго і, головне,  стала корисною для майбутнього професійного вибору.

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...