Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Інформація для осіб, які є вимушеними переселенцями з Донецької, Луганської областей, АР Крим і м. Севастополя та проживають у Миколаївській області
AA

Інформація для осіб, які є вимушеними переселенцями з Донецької, Луганської областей, АР Крим і м. Севастополя та проживають у Миколаївській області

Шановний громадянине!

Звертаємо Вашу увагу, що профілактичний медичний огляд допоможе запобігти виникненню хвороби. Адже важливим є виявлення захворювань на ранніх стадіях. Чим раніше буде виявлено захворювання, тим швидше можна його подолати, уникнути ускладнень і незворотних процесів, які можуть привести до інвалідності або смерті.

 

Лікарі закликають не проводити лікування самостійно народними методами, а тим більше, не прислухатися до реклами по телебаченню. Доволі часто у ЗМІ рекламують ліки, які знімають біль, при цьому не пояснюючи, що потрібно спочатку прийти до лікаря і вияснити причину цього болю.

 

Кожен має усвідомити, наскільки важливо хоча б один раз на рік приділити увагу своєму здоров’ю. В 50 % початок захворювання можна виявити по змінах у крові, хоча людина ще не має ніяких скарг. Тому так важливо періодично здавати аналіз крові і перевіряти рівень лейкоцитів, ШОЕ, гемоглобіну, обов’язково – рівень цукру в крові.

 

Існують так звані повікові карти, згідно з якими, відповідно до віку, людина має проходити певні лабораторні обстеження та консультацію спеціалістів. Обов’язково і незалежно від віку, варто обстежуватися у терапевта або сімейного лікаря хоча б один раз на рік. Щорічно кожна жінка повинна бути оглянута гінекологом.

 

Варто дбати про своє здоров’я та не зневажати простими методами запобігання хворобі.

 

Пройти обстеження Ви можете за адресою: м.Южноукраїнськ, вул.Миру, 3.

 

Дізнайтеся більше за телефонами:

5 51 12, 2 44 24 (доросла поліклініка),

4 62 33 (дитяча поліклініка).

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...