Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Інформація для осіб, які є вимушеними переселенцями з Донецької, Луганської областей, АР Крим і м. Севастополя та проживають у Миколаївській області

27.02.2015
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Шановний громадянине!

Звертаємо Вашу увагу, що профілактичний медичний огляд допоможе запобігти виникненню хвороби. Адже важливим є виявлення захворювань на ранніх стадіях. Чим раніше буде виявлено захворювання, тим швидше можна його подолати, уникнути ускладнень і незворотних процесів, які можуть привести до інвалідності або смерті.

 

Лікарі закликають не проводити лікування самостійно народними методами, а тим більше, не прислухатися до реклами по телебаченню. Доволі часто у ЗМІ рекламують ліки, які знімають біль, при цьому не пояснюючи, що потрібно спочатку прийти до лікаря і вияснити причину цього болю.

 

Кожен має усвідомити, наскільки важливо хоча б один раз на рік приділити увагу своєму здоров’ю. В 50 % початок захворювання можна виявити по змінах у крові, хоча людина ще не має ніяких скарг. Тому так важливо періодично здавати аналіз крові і перевіряти рівень лейкоцитів, ШОЕ, гемоглобіну, обов’язково – рівень цукру в крові.

 

Існують так звані повікові карти, згідно з якими, відповідно до віку, людина має проходити певні лабораторні обстеження та консультацію спеціалістів. Обов’язково і незалежно від віку, варто обстежуватися у терапевта або сімейного лікаря хоча б один раз на рік. Щорічно кожна жінка повинна бути оглянута гінекологом.

 

Варто дбати про своє здоров’я та не зневажати простими методами запобігання хворобі.

 

Пройти обстеження Ви можете за адресою: м.Южноукраїнськ, вул.Миру, 3.

 

Дізнайтеся більше за телефонами:

5 51 12, 2 44 24 (доросла поліклініка),

4 62 33 (дитяча поліклініка).