Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Вітаємо переможців конкурсу «Учитель року – 2015»
AA

Вітаємо переможців конкурсу «Учитель року – 2015»

Професія учителя є найблагороднішою, але водночас і найскладнішою з-поміж інших. Це не дивно, бо ж   вимагає не лише знань та майстерності, а й уміння навчати нового, виховувати позитивні людські якості, розвивати в дітях природні здібності,  і, що найголовніше, бачити у кожній  з них особистість. Звісно, що така майстерність під силу далеко не кожній людині. Учитель  крокує в ногу з часом, показує високий інтелектуальний  і професійний рівень, а головне, не зупиняється на досягнутому.

Саме такими виявилися Южноукраїнські  вчителі   Мартинюк Лілія Василівна та Єфремова Ганна Володимирівна, які  сміливо і впевнено вийшли на професійний ринг і якнайкраще продемонстрували свій фаховий рівень, загальну культуру, педагогічний досвід та незмінне ставлення до своєї роботи та учнів у ІІ (обласному) етапі всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2015».

Рішенням фахового журі обласного конкурсу  у номінації «Хімія» Єфремова Ганна Володимирівна, учитель хімії школи №1 ім.Захисників Вітчизни, посіла І місце ; учитель образотворчого мистецтва школи №2 Мартинюк Лілія Василівна - ІІ місце.  

Шановні

Ганно Володимирівно та  Ліліє Василівно!

Прийміть найщиріші й теплі  привітання  з перемогою! 

Бажаємо  Вам подальших успіхів і здобутків!

Сподіваємося, що конкурс розкрив перед Вами нові обрії, можливості щодо пізнання себе та світу! 

Дякуємо  за Вашу  фахову майстерність, за відповідальне ставлення до виховання і навчання учнів, за активну громадянську позицію.

Нехай Ваша самовіддана праця буде легкою і радісною, сповненою творчістю та натхненням до нових звершень.  Адже завдяки Вашій щоденній кропіткій праці поєднаній з педагогічною майстерністю та підкріпленій багаторічним досвідом роботи зростає й міцніє інтелектуальний потенціал України.

Бажаємо,  щоб Ваша учительська праця приносила лише відчуття задоволення від реалізації поставлених цілей, а любов та повага учнів надихали на створення нових ідей.

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...