Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Вітаємо переможців конкурсу «Учитель року – 2015»

29.01.2015
Управління освіти Южноукраїнської міської ради, міськпрофрада працівників освіти

Професія учителя є найблагороднішою, але водночас і найскладнішою з-поміж інших. Це не дивно, бо ж   вимагає не лише знань та майстерності, а й уміння навчати нового, виховувати позитивні людські якості, розвивати в дітях природні здібності,  і, що найголовніше, бачити у кожній  з них особистість. Звісно, що така майстерність під силу далеко не кожній людині. Учитель  крокує в ногу з часом, показує високий інтелектуальний  і професійний рівень, а головне, не зупиняється на досягнутому.

Саме такими виявилися Южноукраїнські  вчителі   Мартинюк Лілія Василівна та Єфремова Ганна Володимирівна, які  сміливо і впевнено вийшли на професійний ринг і якнайкраще продемонстрували свій фаховий рівень, загальну культуру, педагогічний досвід та незмінне ставлення до своєї роботи та учнів у ІІ (обласному) етапі всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2015».

Рішенням фахового журі обласного конкурсу  у номінації «Хімія» Єфремова Ганна Володимирівна, учитель хімії школи №1 ім.Захисників Вітчизни, посіла І місце ; учитель образотворчого мистецтва школи №2 Мартинюк Лілія Василівна - ІІ місце.  

Шановні

Ганно Володимирівно та  Ліліє Василівно!

Прийміть найщиріші й теплі  привітання  з перемогою! 

Бажаємо  Вам подальших успіхів і здобутків!

Сподіваємося, що конкурс розкрив перед Вами нові обрії, можливості щодо пізнання себе та світу! 

Дякуємо  за Вашу  фахову майстерність, за відповідальне ставлення до виховання і навчання учнів, за активну громадянську позицію.

Нехай Ваша самовіддана праця буде легкою і радісною, сповненою творчістю та натхненням до нових звершень.  Адже завдяки Вашій щоденній кропіткій праці поєднаній з педагогічною майстерністю та підкріпленій багаторічним досвідом роботи зростає й міцніє інтелектуальний потенціал України.

Бажаємо,  щоб Ваша учительська праця приносила лише відчуття задоволення від реалізації поставлених цілей, а любов та повага учнів надихали на створення нових ідей.