Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підведено підсумки щорічного міського конкурсу творчих проектів учнівської молоді "Влада - це Я"
AA

Підведено підсумки щорічного міського конкурсу творчих проектів учнівської молоді "Влада - це Я"

 18 грудня у залі засідань виконавчого комітету підведено підсумки щорічного міського конкурсу творчих проектів учнівської молоді "Влада - це Я".

Конкурс проходив з 1 листопада по 1 грудня. На конкурс було представлено 14 творчих проектів старшокласників.

Зі словами привітання й вдячності за кожний підготовлений учнівський проект до учасників конкурсу звернувся міський голова Євген Квасневський.

За творчість та якісну підготовку робіт Євген Анатолійович вручив грамоти та подяки всім учасникам конкурсу, а переможцям - сертифікати.

Переможцями конкурсу визнано:

  • Бойченко Вікторію, ученицю 10-В класу ЮЗОШ №3, члена наукового товариства "Пошук" СЮТ, та нагороджено сертифікатом І ступеня, грошовою винагородою в сумі 400 грн.;
  • Доброноса Євгена, учня 11-А класу ЮЗОШ №3, члена секції "Українська мова" МАН ЦДЮТ,  нагороджено сертифікатом ІІ ступеня та грошовою винагородою в сумі 300 грн.;
  • Брятко Анастасію, ученицю 11-Б класу ЮЗОШ №1 ім.Захисників Вітчизни, члена секції "Медицина" МАН ЦДЮТ,  нагороджено сертифікатом ІІІ ступеня та грошовою винагородою в сумі 200 грн.

Начальник управління освіти Южноукраїнської міської ради Юрій Сінчук висловив подяку педагогічним працівникам, які надавали допомогу учням при підготовці робіт. До учасників конкурсу Юрій Михайлович звернувся з побажаннями й надалі діяти, думати, творити на благо рідного міста, суспільства і держави в цілому.

Від імені учасників конкурсу міському голові вручено  лист з пропозиціями, які діти визначили як найактуальніші для нашого міста. Учасники конкурсу сподіваються, що їх пропозиції будуть розглянуті і реалізовані по можливості.

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...