Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Підведено підсумки щорічного міського конкурсу творчих проектів учнівської молоді "Влада - це Я"

19.12.2014
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

 18 грудня у залі засідань виконавчого комітету підведено підсумки щорічного міського конкурсу творчих проектів учнівської молоді "Влада - це Я".

Конкурс проходив з 1 листопада по 1 грудня. На конкурс було представлено 14 творчих проектів старшокласників.

Зі словами привітання й вдячності за кожний підготовлений учнівський проект до учасників конкурсу звернувся міський голова Євген Квасневський.

За творчість та якісну підготовку робіт Євген Анатолійович вручив грамоти та подяки всім учасникам конкурсу, а переможцям - сертифікати.

Переможцями конкурсу визнано:

  • Бойченко Вікторію, ученицю 10-В класу ЮЗОШ №3, члена наукового товариства "Пошук" СЮТ, та нагороджено сертифікатом І ступеня, грошовою винагородою в сумі 400 грн.;
  • Доброноса Євгена, учня 11-А класу ЮЗОШ №3, члена секції "Українська мова" МАН ЦДЮТ,  нагороджено сертифікатом ІІ ступеня та грошовою винагородою в сумі 300 грн.;
  • Брятко Анастасію, ученицю 11-Б класу ЮЗОШ №1 ім.Захисників Вітчизни, члена секції "Медицина" МАН ЦДЮТ,  нагороджено сертифікатом ІІІ ступеня та грошовою винагородою в сумі 200 грн.

Начальник управління освіти Южноукраїнської міської ради Юрій Сінчук висловив подяку педагогічним працівникам, які надавали допомогу учням при підготовці робіт. До учасників конкурсу Юрій Михайлович звернувся з побажаннями й надалі діяти, думати, творити на благо рідного міста, суспільства і держави в цілому.

Від імені учасників конкурсу міському голові вручено  лист з пропозиціями, які діти визначили як найактуальніші для нашого міста. Учасники конкурсу сподіваються, що їх пропозиції будуть розглянуті і реалізовані по можливості.