Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Заняття у Школі відповідального батьківства
AA

Заняття у Школі відповідального батьківства

17 грудня востаннє в цьому році відбулося заняття у Школі відповідального батьківства, яка функціонує при Южноукраїнському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Новорічні канікули - це не тільки радість для дітлахів, а й проблема для батьків, чим же зайняти своїх дітей, щоб канікули пройшли не дарма. Таке проблемне питання постало, мабуть, перед усіма батьками, тому й було вирішено присвятити цій темі чергове заняття.

Більшість матусь погодилося, що найбільше часу дітлахи, все ж таки, проводять біля телевізору. Про переваги й недоліки телебачення та про його вплив на внутрішній світ і поведінку дитини батькам із власного досвіду було що сказати.

Батьки були здивовані тим фактом, що телебачення впливає на психічні процеси, стани на властивості дітей, а саме: на психомоторику, сприйняття, уявлення, пам'ять, увагу, мислення, мову та мовлення, уяву, фантазію та творчі здібності, емоції, вольову сферу й регуляцію поведінки.

 

Тому, присутні дійшли згоди, що  не можливо повністю відмовитися від цього продукту людської творчості у своєму повсякденному житті, але варто спробувати не перетворювати його на головну цінність новорічних свят, а тим паче життя.

 

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...