Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Участь співробітників Южноукраїнського МВ УМВС в проведенні Всеукраїнського тижня права
AA

Участь співробітників Южноукраїнського МВ УМВС в проведенні Всеукраїнського тижня права

10 грудня 2014 року в період проведення Всеукраїнського тижня права оперуповноваженим СКМСД Южноукраїнського МВ УМВС України в Миколаївській області ст. лейтенантом міліції Явтушенко Р.Ю. спільно з ДІМ Южноукраїнського МВ УМВС капітаном міліції  Гребенюком В.В. прийнято участь в проведенні лекторію в загальноосвітній школі № 3 міста Южноукраїнськ  на тему «Правове виховання».

Бесіду з батьками учнів школи розпочав Явтушенко Р.Ю., який довів до відому присутніх, що важливим чинником у вихованні молодого покоління є відносини у сім’ях, саме від родинних стосудків будується погляд  дитини на все, що її оточує. Зауважено на поведінку школярів під час проведення навчального процесу та поведінку дітей у вільний від навчання час, тобто поза межами навчального закладу – в громадських місцях. Батькам наведено декілька випадків вчинення неповнолітніми кримінальних правопорушень, що сталися в минулому році, розяснено порядок постановки правопорушників  на профілактичний облік.

ДІМ Гребенюк В.В. під час лекторію розповів про проведення в області профілактичних заходів під умовною назвою «Побут», основну увагу акцентовано до актуальних для суспільства проблем подолання насильства в сімї, жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків. Доведено про відповідальність за вчинення насильства в сім’ї.

Під час лекторію між батьками учнів та правоохоронцями  склался бесіда, на питання, які виникали під час розмови надавалися вичерпні відповіді  співробітниками  міліції.

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...