Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Участь співробітників Южноукраїнського МВ УМВС в проведенні Всеукраїнського тижня права

18.12.2014
Южноукраїнський МВ УМВС України в Миколаївській області

10 грудня 2014 року в період проведення Всеукраїнського тижня права оперуповноваженим СКМСД Южноукраїнського МВ УМВС України в Миколаївській області ст. лейтенантом міліції Явтушенко Р.Ю. спільно з ДІМ Южноукраїнського МВ УМВС капітаном міліції  Гребенюком В.В. прийнято участь в проведенні лекторію в загальноосвітній школі № 3 міста Южноукраїнськ  на тему «Правове виховання».

Бесіду з батьками учнів школи розпочав Явтушенко Р.Ю., який довів до відому присутніх, що важливим чинником у вихованні молодого покоління є відносини у сім’ях, саме від родинних стосудків будується погляд  дитини на все, що її оточує. Зауважено на поведінку школярів під час проведення навчального процесу та поведінку дітей у вільний від навчання час, тобто поза межами навчального закладу – в громадських місцях. Батькам наведено декілька випадків вчинення неповнолітніми кримінальних правопорушень, що сталися в минулому році, розяснено порядок постановки правопорушників  на профілактичний облік.

ДІМ Гребенюк В.В. під час лекторію розповів про проведення в області профілактичних заходів під умовною назвою «Побут», основну увагу акцентовано до актуальних для суспільства проблем подолання насильства в сімї, жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків. Доведено про відповідальність за вчинення насильства в сім’ї.

Під час лекторію між батьками учнів та правоохоронцями  склался бесіда, на питання, які виникали під час розмови надавалися вичерпні відповіді  співробітниками  міліції.