Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Переможців визначено
AA

Переможців визначено

 З 1 по 20 листопада Южноукраїнським міським центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді проведено міський конкурс на виготовлення кращих макетів соціально-рекламної продукції, а саме: плакатів для біг-бордів, сіті-лайтів, буклетів з профілактики сімейного насильства або жорстокого поводження з дітьми  на тему: «Дитинство без насильства».

У конкурсі взяли участь макети, виконані у форматі PhotoShop, які розробили учні загальноосвітніх закладів міста, учениця Державного навчального закладу «Южноукраїнський професійний ліцей», а також студенти інституту ім. Макарова з м. Миколаєва та Київського політехнічного інституту.

24 листопада відбулося засідання конкурсної комісії для визначення переможців конкурсу. За результатами голосування учасники здобули:

  • 1 місце макет Кочури Олександра,15 років, учень 10-Б класу ЗОШ №1

  • 2 місце макет Бойко Марини, 16 років, учениця II курсу Державного навчального закладу «Южноукраїнський професійний ліцей»

 

  • 3 місце – макет Волошиної Катерини, 16 років, учениця  11 класу гімназії №1 (дві роботи) та макет  Конюх Максима, 15 років , учень 9 класу ЗОШ № 4

25 листопада у приміщенні ЮМЦСССДМ відбулося нагородження учасників конкурсу грамотами та призами. Під час нагородження заступник міського голови Ярослава Нікітіна та директор Центру Алла Дизик подискутувала з талановитими учнями про впровадження інноваційних методів у соціальну сферу з метою підвищення обізнаності з  питань  попередження  насильства  в сім’ї, формування свідомості всіх верств населення щодо нетерпимого ставлення до насильства та жорстокого поводження з дітьми.

Найкращі  макети плакатів для біг-борду, сіті-лайту переможців міського конкурсу були надіслані до Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для участі в обласному конкурсі «Дитинство без насильства».

Дякуємо учасникам конкурсу 

за креатині й творчі роботи та небайдужість

до найгостріших проблем сучасності – домашнього насильства.

 

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 06.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 06травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...