Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Переможців визначено

27.11.2014
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім′ї, дітей та молоді

 З 1 по 20 листопада Южноукраїнським міським центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді проведено міський конкурс на виготовлення кращих макетів соціально-рекламної продукції, а саме: плакатів для біг-бордів, сіті-лайтів, буклетів з профілактики сімейного насильства або жорстокого поводження з дітьми  на тему: «Дитинство без насильства».

У конкурсі взяли участь макети, виконані у форматі PhotoShop, які розробили учні загальноосвітніх закладів міста, учениця Державного навчального закладу «Южноукраїнський професійний ліцей», а також студенти інституту ім. Макарова з м. Миколаєва та Київського політехнічного інституту.

24 листопада відбулося засідання конкурсної комісії для визначення переможців конкурсу. За результатами голосування учасники здобули:

  • 1 місце макет Кочури Олександра,15 років, учень 10-Б класу ЗОШ №1

  • 2 місце макет Бойко Марини, 16 років, учениця II курсу Державного навчального закладу «Южноукраїнський професійний ліцей»

 

  • 3 місце – макет Волошиної Катерини, 16 років, учениця  11 класу гімназії №1 (дві роботи) та макет  Конюх Максима, 15 років , учень 9 класу ЗОШ № 4

25 листопада у приміщенні ЮМЦСССДМ відбулося нагородження учасників конкурсу грамотами та призами. Під час нагородження заступник міського голови Ярослава Нікітіна та директор Центру Алла Дизик подискутувала з талановитими учнями про впровадження інноваційних методів у соціальну сферу з метою підвищення обізнаності з  питань  попередження  насильства  в сім’ї, формування свідомості всіх верств населення щодо нетерпимого ставлення до насильства та жорстокого поводження з дітьми.

Найкращі  макети плакатів для біг-борду, сіті-лайту переможців міського конкурсу були надіслані до Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для участі в обласному конкурсі «Дитинство без насильства».

Дякуємо учасникам конкурсу 

за креатині й творчі роботи та небайдужість

до найгостріших проблем сучасності – домашнього насильства.