Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Розпочинаються заняття Школи відповідального батьківства
AA

Розпочинаються заняття Школи відповідального батьківства

  Проблема безвідповідального ставлення до виховання дітей гостро постала у  суспільстві, зокрема і в нашому місті, саме тому виникла потреба у продовженні проведення занять Школи відповідального батьківства при Южноукраїнському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді . 

Заняття з елементами тренінгу проводяться з метою надання інформації батькам та молоді щодо розуміння цінності, неповторності та унікальності життя кожної людини, підвищення  рівня поінформованості батьків щодо сучасних поглядів на усвідомлене батьківство та підвищення їх рівня компетентності у догляді, вихованні та розвитку дітей, сприяння формуванню основ батьківської компетентності.

Коли ми стаємо батьками? У дитинстві ми мріємо створити свою сім’ю, уявляємо, якою вона буде, в думках народжуємо і виховуємо дітей. Все своє життя ми несемо спогад про те, як нас виховували батьки, і прагнення бути схожим на позитивний приклад батьківської поведінки або не повторювати помилок, що їх робили батьки. Кожен з нас має рідні для душі спогади про батьків. У батьківській оселі ми отримали образ родини, який продовжуємо передавати своїм дітям. Спогади про батьківське виховання, отриманий нами досвід – то колиска наших батьківських якостей, навичок, вмінь, почуттів.

Батьками ми стаємо поступово, починаючи з дитинства, вбираючи в себе образи поведінки матері та батька. Все своє життя ми навчаємось бути батьками. Стаж нашого батьківства дорівнює віку наших дітей. Батьки навчаються і розвиваються разом із дітьми, отримують нові знання, набувають якостей та навичок, необхідних для виховання та розвитку дитини. На жаль, батьки часто допускають помилки при вихованні дитини, що в подальшому негативно відображається на процесі формування особистості.

Тому ми з радістю запрошуємо всіх бажаючих відвідувати заняття ШВБ, які розпочнуться з 1 жовтня 2014 року у приміщенні Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: б-р Цвіточний 9, або звертатися за телефоном 2-56-24.

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...