Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До Дня фізичної культури і спорту
AA

До Дня фізичної культури і спорту

На майданчику зі штучним покриттям (вулиця Леніна, 20) міста Южноукраїнська  9 вересня футболісти КЗ ЮДЮСШ відзначили День фізичної культури і спорту, взявши участь у турнірі футбольний голосний «Гол». Участь прийняло 6 команд (дві вікові категорії), спочатку спортсмени привітали своїх тренерів з професійним святом Бойка Ю.Л., Головатого Ю.В. і Андронатія О.А. та подарували їм дуже гарну гру в футбол. Втілювати в життя нові ідеї та  проекти – це талант і одночасно велика праця, гідна поваги.

Футбольний голосний «Гол» звучав для кращих команд турніру: «Смайл», яка посіла   I місце в старшій віковій категорії (тренер-викладач Бойко Ю.Л.) та  для команди «ім. Кисельова» молодшої вікової категорії, які теж посіли I місце ( тренер-викладач Головатий Ю.В.).

 Кращі серед кращих відмітились: Гуртовенко Максим - гравець, Трущенко Сергій – воротар, Македонець Роман – бомбардир. Грамоти, кубок та цінні  подарунки для проведення турніру надані федерацією футболу міста Южноукраїнська.

 Наші футболісти раді, що вони мають можливість провести такий прекрасний турнір і бажають, щоб на сході країни діти теж мали можливість відмітити свято - День фізичної культури і спорту.

 

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 06.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 06травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...