Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До Дня фізичної культури і спорту
AA

До Дня фізичної культури і спорту

На майданчику зі штучним покриттям (вулиця Леніна, 20) міста Южноукраїнська  9 вересня футболісти КЗ ЮДЮСШ відзначили День фізичної культури і спорту, взявши участь у турнірі футбольний голосний «Гол». Участь прийняло 6 команд (дві вікові категорії), спочатку спортсмени привітали своїх тренерів з професійним святом Бойка Ю.Л., Головатого Ю.В. і Андронатія О.А. та подарували їм дуже гарну гру в футбол. Втілювати в життя нові ідеї та  проекти – це талант і одночасно велика праця, гідна поваги.

Футбольний голосний «Гол» звучав для кращих команд турніру: «Смайл», яка посіла   I місце в старшій віковій категорії (тренер-викладач Бойко Ю.Л.) та  для команди «ім. Кисельова» молодшої вікової категорії, які теж посіли I місце ( тренер-викладач Головатий Ю.В.).

 Кращі серед кращих відмітились: Гуртовенко Максим - гравець, Трущенко Сергій – воротар, Македонець Роман – бомбардир. Грамоти, кубок та цінні  подарунки для проведення турніру надані федерацією футболу міста Южноукраїнська.

 Наші футболісти раді, що вони мають можливість провести такий прекрасний турнір і бажають, щоб на сході країни діти теж мали можливість відмітити свято - День фізичної культури і спорту.

 

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...