Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До Дня фізичної культури і спорту

15.09.2014
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

На майданчику зі штучним покриттям (вулиця Леніна, 20) міста Южноукраїнська  9 вересня футболісти КЗ ЮДЮСШ відзначили День фізичної культури і спорту, взявши участь у турнірі футбольний голосний «Гол». Участь прийняло 6 команд (дві вікові категорії), спочатку спортсмени привітали своїх тренерів з професійним святом Бойка Ю.Л., Головатого Ю.В. і Андронатія О.А. та подарували їм дуже гарну гру в футбол. Втілювати в життя нові ідеї та  проекти – це талант і одночасно велика праця, гідна поваги.

Футбольний голосний «Гол» звучав для кращих команд турніру: «Смайл», яка посіла   I місце в старшій віковій категорії (тренер-викладач Бойко Ю.Л.) та  для команди «ім. Кисельова» молодшої вікової категорії, які теж посіли I місце ( тренер-викладач Головатий Ю.В.).

 Кращі серед кращих відмітились: Гуртовенко Максим - гравець, Трущенко Сергій – воротар, Македонець Роман – бомбардир. Грамоти, кубок та цінні  подарунки для проведення турніру надані федерацією футболу міста Южноукраїнська.

 Наші футболісти раді, що вони мають можливість провести такий прекрасний турнір і бажають, щоб на сході країни діти теж мали можливість відмітити свято - День фізичної культури і спорту.