Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Юні таланти з Южноукраїнська - призери конкурсу "АЕС - ДОБРОБУТ - БАТЬКІВЩИНА"
AA

Юні таланти з Южноукраїнська - призери конкурсу "АЕС - ДОБРОБУТ - БАТЬКІВЩИНА"

 

У число призерів дев'ятого конкурсу дитячо-юнацької творчості "АЕС - ДОБРОБУТ - БАТЬКІВЩИНА" увійшли троє талановитих підлітків з Южноукраїнська.

Організатором щорічного творчого змагання юних талантів з міст-супутників АЕС традиційно виступили НАЕК "Енергоатом" і профком компанії. Мета конкурсу - активізація творчого потенціалу дітей і підлітків, виявлення юних талантів у сфері образотворчого мистецтва. Цього року для конкурсу було обрано тему "Україна єдина". Тож його учасники за допомогою комп'ютерної мультиплікації, образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва передавали не лише своє бачення ролі мирного атому в зміцненні добробуту нашої держави, а й особисте розуміння важливості єдності та цілісності країни, розвитку і зміцнення доброзичливих, дружніх зв'язків між дітьми з різних регіонів України.

Южноукраїнськ на конкурсі представляли шість талановитих підлітків, чиї роботи були визнані кращими у відбірковому турі, що відбувся в місті-супутнику ЮУАЕС у квітні. Троє з них увійшли до числа призерів і переможців конкурсу. Цього року до визначення кращих робіт міг приєднатися кожен охочий. Голосування проводилося в тому числі й у режимі онлайн на сайті НАЕК "Енергоатом". У результаті перше місце в жанрі "Комп'ютерна мультиплікація" за роботу "Єдина Україна" присуджено 14-річному южноукраїнцеві Олексію Соловйову. Друге місце в жанрі "Декоративно-прикладне мистецтво" дісталося його землякові Дмитру Дарієнку (12 років) за пейп-арт "Квітуча країна". Не залишилися без нагород юні таланти з міста-супутника ЮУАЕС і в третьому жанрі конкурсу - "Малюнок". У молодшій віковій групі робота 13-річної Олександри Чумак "АЕС-Добробут-Батьківщина" посіла третє місце.

Переможцям конкурсу будуть вручені цінні призи, а всім іншим учасникам другого етапу творчого змагання  - пам'ятні подарунки.

 Роботи-призери конкурсу дитячо-юнацької творчості:

 "Квітуча країна", Дмитро Дарієнко

"АЕС-Додробут-Батьківщина", Олександра Чумак 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...