Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту
AA

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

             Відповідно до Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних осіб, їх об’єднань, юридичних осіб оприлюднюється розроблений відділом земельних відносин та екології Южноукраїнської міської ради проект регуляторного акта з уточненою назвою «Про затвердження ставок орендної плати за землю в межах міста Южноукраїнська», який передбачено в плані діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів  на 2014 рік під назвою «Про встановлення орендних ставок по оренді землі в межах міста Южноукраїнська». Проект рішення відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» є регуляторним актом.

Підставою для розробки проекту є ст.19 Земельного кодексу України, розпорядження Кабінету Міністрів України від 01.03.2014 № 156-р «Про заходи щодо збалансування місцевих бюджетів у 2014 році в процесі їх виконання» та розпорядження міського голови від 21.03.2014 № 51-р «Про затвердження заходів щодо економного та раціонального використання коштів, передбачених для утримання бюджетних установ міста Южноукраїнська, які фінансуються з міського бюджету, та інших підприємств, установ та організацій, утворених Южноукраїнською міською радою».

Проект регуляторного акту разом з аналізом регуляторного впливу з 23 травня 2014 року оприлюднений на офіційному сайті міста Южноукраїнська (www.yu.mk.ua), в міській бібліотеці №1, в бібліотеці ПК «Енергетик».

З проектом регуляторного акту та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитись також у відділі земельних відносин та екології Южноукраїнської міської ради, бул. Цвіточний,9, тел./факс 5-51-69.

Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції щодо вказаного проекту регуляторного акту, складає один місяць з дня оприлюднення даного проекту на офіційному сайті міста Южноукраїнська (www.yu.mk.ua).

Зауваження та пропозиції у письмовому вигляді від фізичних осіб, їх об’єднань, юридичних осіб протягом місяця з дати оприлюднення проекту на офіційному сайті міста Южноукраїнська (www.yu.mk.ua) приймаються на адресу розробника: 55000, Миколаївська обл., м. Южноукраїнськ, вул. Дружби Народів,48, тел./факс 5-51-69.

 

           

                                                                                          

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...