Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

23.05.2014
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

             Відповідно до Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних осіб, їх об’єднань, юридичних осіб оприлюднюється розроблений відділом земельних відносин та екології Южноукраїнської міської ради проект регуляторного акта з уточненою назвою «Про затвердження ставок орендної плати за землю в межах міста Южноукраїнська», який передбачено в плані діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів  на 2014 рік під назвою «Про встановлення орендних ставок по оренді землі в межах міста Южноукраїнська». Проект рішення відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» є регуляторним актом.

Підставою для розробки проекту є ст.19 Земельного кодексу України, розпорядження Кабінету Міністрів України від 01.03.2014 № 156-р «Про заходи щодо збалансування місцевих бюджетів у 2014 році в процесі їх виконання» та розпорядження міського голови від 21.03.2014 № 51-р «Про затвердження заходів щодо економного та раціонального використання коштів, передбачених для утримання бюджетних установ міста Южноукраїнська, які фінансуються з міського бюджету, та інших підприємств, установ та організацій, утворених Южноукраїнською міською радою».

Проект регуляторного акту разом з аналізом регуляторного впливу з 23 травня 2014 року оприлюднений на офіційному сайті міста Южноукраїнська (www.yu.mk.ua), в міській бібліотеці №1, в бібліотеці ПК «Енергетик».

З проектом регуляторного акту та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитись також у відділі земельних відносин та екології Южноукраїнської міської ради, бул. Цвіточний,9, тел./факс 5-51-69.

Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції щодо вказаного проекту регуляторного акту, складає один місяць з дня оприлюднення даного проекту на офіційному сайті міста Южноукраїнська (www.yu.mk.ua).

Зауваження та пропозиції у письмовому вигляді від фізичних осіб, їх об’єднань, юридичних осіб протягом місяця з дати оприлюднення проекту на офіційному сайті міста Южноукраїнська (www.yu.mk.ua) приймаються на адресу розробника: 55000, Миколаївська обл., м. Южноукраїнськ, вул. Дружби Народів,48, тел./факс 5-51-69.