Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Екологічний місячник продовжується
AA

Екологічний місячник продовжується

 Господарська служба ДЗ «СМСЧ № 2 МОЗ України» завжди на посту з утримання належного стану території, беззаперечного виконання своїх функціональних обов’язків в будь-яку пору року. Весь колектив служби добросовісно та з великою відповідальністю ставиться до забезпечення чистоти і порядку, в чому може переконатись будь-який відвідувач медсанчастини.

Ось і сьогодні проведення екологічного місячника з благоустрою території не стало винятком. Долучились до прибирання території весь колектив господарської служби під керівництвом завгоспу Запорожан Л.Г. та завідуючої господарською службою Каверіної Л.П.

На території медичної частини завжди затишно і комфортно, навкруги цвітуть запашні квіти, в місцях відпочинку відпочивають матусі з дітьми. Відпочиваючим також необхідно підвищувати свій рівень культури, прибирати після себе, сміття відносити до найближчої урни.

Адміністрація і господарська служба ДЗ «СМСЧ № 2» висловлює подяку Ляшенко Л.С. за надану допомогу, за гарні квіти для облагороджування території медсанчастини.

Читайте також

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

На теперішній час наша громада знаходиться в межах встановлених граничних лімітів споживання електро...

Шановні голови ОСББ та управителі!

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Шановні голови ОСББ та управителі! Якщо є нагальна потреба у завезенні піску в пісочниці на дитяч...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 16.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 16 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...