Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Екологічний місячник продовжується

18.04.2014
ДЗ СМСЧ №2

 Господарська служба ДЗ «СМСЧ № 2 МОЗ України» завжди на посту з утримання належного стану території, беззаперечного виконання своїх функціональних обов’язків в будь-яку пору року. Весь колектив служби добросовісно та з великою відповідальністю ставиться до забезпечення чистоти і порядку, в чому може переконатись будь-який відвідувач медсанчастини.

Ось і сьогодні проведення екологічного місячника з благоустрою території не стало винятком. Долучились до прибирання території весь колектив господарської служби під керівництвом завгоспу Запорожан Л.Г. та завідуючої господарською службою Каверіної Л.П.

На території медичної частини завжди затишно і комфортно, навкруги цвітуть запашні квіти, в місцях відпочинку відпочивають матусі з дітьми. Відпочиваючим також необхідно підвищувати свій рівень культури, прибирати після себе, сміття відносити до найближчої урни.

Адміністрація і господарська служба ДЗ «СМСЧ № 2» висловлює подяку Ляшенко Л.С. за надану допомогу, за гарні квіти для облагороджування території медсанчастини.