Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Атомники проти корупції
AA

Атомники проти корупції

 Дирекція ДП НАЕК "Енергоатом" і керівництво її відокремлених підрозділів, зокрема, ВП "Южно-Українська АЕС", оприлюднили заяви про протидію корупції.

            У документі НАЕК "Енергоатом" зазначається, що як найбільша державна енергогенеруюча компанія, яка на фінансування власних виробничих, інвестиційних і соціальних програм щорічно потребує близько 20 млрд грн, Компанія постійно перебуває в зоні підвищеної корупційної небезпеки. З метою попередження виникнення її проявів, у "Енергоатомі" створено підрозділ, уповноважений вирішувати питання запобігання та протидії корупції. У ключових відокремлених підрозділах Компанії буде призначено посадових осіб, перед якими стоятиме завдання  щодо забезпечення реалізації норм Закону України "Про засади запобігання і протидії корупції", ведення роз'яснювальної роботи в трудових колективах, виявлення фактів корупційних дій з притягненням до відповідальності винних осіб.

   На сучасному етапі формування та становлення України як незалежної, демократичної і правової держави корупція є особливо небезпечним явищем, тому боротьбу з ним Компанія вважає одним зі своїх пріоритетних завдань.

Заявою, підписаною генеральним директором ВП "Южно-Українська АЕС" Володимиром Лісніченком, керівництво підприємства заявляє про свою прихильність і готовність боротися з корупцією в усіх ланках свого підрозділу. Керівництво ВП ЮУАЕС робитиме все можливе у рамках відведених повноважень для боротьби з корупційними схемами в атомній енергетиці. Основними засадами в цій роботі будуть беззастережна прихильність нормам права, чесність, порядність, незалежність, гласність.

 Для попередження виникнення щонайменших ознак корупції найближчим часом у ВП ЮУАЕС буде внесено відповідну зміну до організаційної структури.

З повним текстом Заяви ВП ЮУАЕС про протидію корупції можна ознайомитися на електронному сайті  підприємства (http://www.sunpp.mk.ua/sites/default/files/documents/zayavlenie_korrupciya.pdf).

Читайте також

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

На теперішній час наша громада знаходиться в межах встановлених граничних лімітів споживання електро...

Шановні голови ОСББ та управителі!

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Шановні голови ОСББ та управителі! Якщо є нагальна потреба у завезенні піску в пісочниці на дитяч...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 16.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 16 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...