Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумкова медична нарада
AA

Підсумкова медична нарада

 28 лютого в конференц-залі СМСЧ №2 відбулася підсумкова медична нарада «Аналіз роботи і шляхи майбутнього покращення діяльності СМСЧ №2 в 2013-2014 рр., заходи для подальшого удосконалення та розвитку охорони здоров’я м.Южноукраїнська». На нараді були присутні міський голова Євген Квасневський, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Южноукраїнської міської ради Ярослава Нікітіна, начальник Южноукраїнського міського управління головного управління Держсанепідслужби у Миколаївській області Сергій Анохин, заступник начальника – начальник відділу соціальних, інвалідних та пенсійних питань управління праці та соціального захисту населення Неля Кучеренко, начальник Державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина №2» Міністерства охорони здоров’я України Ольга Стахорська та її заступники, медичний персонал СМСЧ №2.

Вступне слово мала начальник СМСЧ №2, після чого був зачитаний звіт про виконану роботу у 2013 році та досягнуті результати в охороні здоров’я громадян і функціонуванні закладу в цілому. Ольга Василівна висловила слова подяки міському голові та депутатському корпусу за підтримку в багатьох питаннях для СМСЧ №2. За звітний період медсанчастина працювала плідно, удосконалювався кадровий потенціал, проводилася робота з модернізації бази, вживалися заходи щодо поліпшення соціального захисту медпрацівників. Доповідь доповнювалась слайдами зі схемами та графіками. По завершенню доповіді, слово мав міський голова Євген Квасневський, який також озвучив досягнуті результати в підтримці медичного закладу на прикладі придбаних апаратів і ремонту палат та проаналізував допомогу, яку СМСЧ №2 може отримати в теперішньому році від влади та депутатського корпусу. Далі були представлені звіти та доповіді представників медсанчастини про виконану роботу і плани на 2014 рік.

Звіт начальника СМСЧ № 2 Стахорської О.В. "Підсумки діяльності СМСЧ № 2 у 2013 році та заходи щодо покращення роботи у 2014 році"

 


 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...