Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Підсумкова медична нарада

29.01.2014
Відділ звернень громадян, зв′язків з громадськістю та ЗМІ

 28 лютого в конференц-залі СМСЧ №2 відбулася підсумкова медична нарада «Аналіз роботи і шляхи майбутнього покращення діяльності СМСЧ №2 в 2013-2014 рр., заходи для подальшого удосконалення та розвитку охорони здоров’я м.Южноукраїнська». На нараді були присутні міський голова Євген Квасневський, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Южноукраїнської міської ради Ярослава Нікітіна, начальник Южноукраїнського міського управління головного управління Держсанепідслужби у Миколаївській області Сергій Анохин, заступник начальника – начальник відділу соціальних, інвалідних та пенсійних питань управління праці та соціального захисту населення Неля Кучеренко, начальник Державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина №2» Міністерства охорони здоров’я України Ольга Стахорська та її заступники, медичний персонал СМСЧ №2.

Вступне слово мала начальник СМСЧ №2, після чого був зачитаний звіт про виконану роботу у 2013 році та досягнуті результати в охороні здоров’я громадян і функціонуванні закладу в цілому. Ольга Василівна висловила слова подяки міському голові та депутатському корпусу за підтримку в багатьох питаннях для СМСЧ №2. За звітний період медсанчастина працювала плідно, удосконалювався кадровий потенціал, проводилася робота з модернізації бази, вживалися заходи щодо поліпшення соціального захисту медпрацівників. Доповідь доповнювалась слайдами зі схемами та графіками. По завершенню доповіді, слово мав міський голова Євген Квасневський, який також озвучив досягнуті результати в підтримці медичного закладу на прикладі придбаних апаратів і ремонту палат та проаналізував допомогу, яку СМСЧ №2 може отримати в теперішньому році від влади та депутатського корпусу. Далі були представлені звіти та доповіді представників медсанчастини про виконану роботу і плани на 2014 рік.

Звіт начальника СМСЧ № 2 Стахорської О.В. "Підсумки діяльності СМСЧ № 2 у 2013 році та заходи щодо покращення роботи у 2014 році"