Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулось засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення 200-річчя з дня народження Т.Г.Шевченка
AA

Відбулось засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення 200-річчя з дня народження Т.Г.Шевченка

 Указом Президента України 2014 рік оголошено в Україні Роком Тараса Шевченка.

200-річчя від дня народження Тараса Шевченка - подія загальноукраїнського та навіть світового культурного масштабу. Підготовка до 200-річного ювілею Кобзаря триває впродовж кількох останніх років. І у 2014 році роботу присвячено належному відзначенню цієї знаменної дати.

З метою реалізації в місті завдань Президента України щодо належної підготовки та відзначення 200-річчя від дня народження Т. Шевченка, 17 січня відбулось засідання  організаційного комітету з підготовки та відзначення 200-річчя з дня народження Т.Г.Шевченка в місті Южноукраїньку.

До цієї події у міста заплановано ряд культурно – мистецьких подій: тематичні виставки у бібліотеках, експозиції у музеї, урочистий захід у палаці культури "Енергетик", планується запросити театральний колектив міста Миколаєва із виставою за одним із творів Т.Шевченка. Активно готуються до ювілейної дати і навчально – виховні заклади міста, у них запланована ціла низка виховних заходів, концертів, конкурсів, тощо. Члени організаційного комітету заслухали звіти виконавців запланованих заходів щодо стану їх виконання, визначили шляхи реалізації ряду питань, які потребують вирішення: продовження будівництва скверу Тарасу Шевченку, озеленення його території, тематичне оформлення міста з нагоди 200-річчя з дня народження Т.Г.Шевченка. Ззаходи та анонси до них будуть висвітлюватись у засобах масової інформації міста.

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...