Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки роботи Центру обслуговування платників податків ДПІ м. Южноукраїнська ГУ Міндоходів у Миколаївській обл.
AA

Підсумки роботи Центру обслуговування платників податків ДПІ м. Южноукраїнська ГУ Міндоходів у Миколаївській обл.

          Міністерство доходів і зборів України, в прагненні спростити систему надання послуг та більш якісного обслуговування створило Центри обслуговування платників податків(ЦОПП), до функціональних обов’язків яких включено комплекс завдань з урахуванням потреб регіонів для забезпечення якісного сервісу, швидкого та зручного надання послуг. Видача дозвільних документів, довідок, надання податкових консультацій, приймання вхідної кореспонденції, звітності, фахові консультації – далеко не повний перелік послуг, що надаються працівниками ЦОПП.
           Так, в Центрі обслуговування платників податків Южноукраїнської ОДПІ ГУ Міндоходів у Миколаївській обл., за період січень – вересень 2013 року надано 10,3 тисяч послуг, з них:
- адміністративні послуги – 3,5 тис.;
- інформативні(консультативні) послуги – 3,1 тис.;
- інші – 3,7 тис.
         ЦОПП Южноукраїнської ОДПІ ГУ Міндоходів у Миколаївській обл. знаходиться за адресою: м. Южноукраїнськ, вул. Енергобудівників, 5 і працює з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 20:00, у суботу з 9:00 до 16:00.
Контакти :
Приймальня громадян – тел: (05136)2-58-28
Публічна інформація – тел/факс: (05136) 5-24-97
Акредитований центр сертифікації ключів – тел: (05136)2-47-46.

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...