Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відвідування родини, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги.
AA

Відвідування родини, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги.

           Протягом тижня міський голова Євген Квасневський, заступник міського голови Ярослава Нікітіна разом з представниками Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відвідали родини, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги.
           В ході візиту міський голова цікавився конкретними проблемами сім’ї та надав відповідні доручення комунальним службам, управлінням та відділам Южноукраїнської міської ради до компетенції яких належать шляхи їх вирішення. 
        «Одним з основних завдань сьогодення є створення належних матеріально-побутових умов для сімей, а задача влади, згідно з новими ініціативами Президента України В. Януковича, забезпечити соціальний захист та створити сприятливі умови для виховання і розвитку майбутнього покоління», - зауважив міський голова Євген Квасневський. 
            Візити в сім’ї продовжуються, разом з фахівцями із соціальної роботи відвідують родини й депутати Южноукраїнської міської ради, тому що вирішення складних життєвих обставин можливе лише за умови тісної міжвідомчої співпраці.  

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...